Lapsityö

Lapsityö

Pyhäkoulu sunnuntaisin päivätilaisuuden aikana 3-8 –vuotiaille. Alle kolmevuotiaat voivat osallistua huoltajansa kanssa.

Pyhäkoululaiset istuvat päivätilaisuudessa salin etupenkissä punaisen sydänkyltin vieressä pyhäkouluohjaajien valvonnassa. Mahdollista on istua myös vanhempien kanssa. Noin klo 11.30 pyhäkouluohjaaja lähtee kyltin kanssa lasten omaan tilaisuuteen ja lapset seuraavat perässä. Pyhäkoulu sisältää hartaushetken, jossa kerrotaan Raamatun kertomuksia lasten elämään soveltaen. Sen jälkeen askarrellaan ja leikitään ohjatusti ja vapaasti. Ehtoolliskokousten yhteydessä lapsille tarjotaan pieni välipala, esimerkiksi mehua ja keksejä. Pyhäkoulu päättyy päivätilaisuuden päättyessä.

Seikkailukerho

Kerho kokoontuu aina tiistaisin talvisaikaan rukoushuoneellamme. Alkavan syksyn osalta kannattaa seurata ilmoitteluamme.

Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja pienemmätkin pääsevät mukaan saattajan kanssa. Kerhossa riittää kaikenlaista kivaa tekemistä ja teemme joka kuukausi kivoja retkiä yhdessä.